Langefilet i ostesaus med sprø panering, stekte grønnsaker og ris

Langefilet i ostesaus med sprø panering, stekte grønnsaker og ris

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Basmatiris
1 pakke
Langefilet
375 g
(Fisk)
Ostesaus
1 pakke
(Laktose)
Gressløk
1 pakke
Panering
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Gulrøtter
3 stk
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fordel noen smørklatter oppå paneringen for en sprøere stekeskorpe.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken. 
Fordel fisken i en ildfast form, og hell over ostesausen. Finhakk gressløken, bland den sammen med paneringen, og fordel blandingen på toppen av ostesausen. Stek formen i ovnen i 9-10 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Del brokkolien i mindre buketter. Skrell brokkolistilken og gulrøttene, og kutt begge deler i skiver. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek brokkolien og gulrøttene i 3-4 minutter. Krydre grønnsakene med salt og pepper. 
Vel bekomme!