Svineknoker med stekte gulrøtter, surkål og kremet sjysaus
Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Gulrøtter
200 g
Svineknoker
440 g
Sjysaus
1 pakke
Laktosefri crème fraîche
2 ss
Surkål
450 g
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek grønnsakene i litt laktosefritt smør for ekstra god smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i 20-25 minutter eller til de er gjennomkokte.
Skrell og kutt gulrøttene i terninger.
Ha svineknokene i en ildfast form, og stek dem i ovnen i ca. 15 minutter. Ta vare på kraften i posene.
Ha sjysausen, kraften fra svineknokene og 2 ss laktosefri crème fraîche i en kjele. Kok opp under omrøring, og la sjysausen småkoke til resten av retten er ferdig.
Ta ønsket mengde av surkålen ut av posen, ha den i en kjele, og varm den opp på middels varme i ca. 5 minutter, eller til den er varm.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek gulrøttene i ca. 5 minutter, eller til de har fått litt farge. Krydre med salt og pepper.
Vel bekomme!