Indrefilet av svin med brokkolipuré og stekte grønnsaker
Ny oppskrift
Under 35 min
4 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- pepper
- salt
Marinert indrefilet av svin
600 g
Brokkoli
2 stk
Gulrøtter
400 g
Asparges
1 bunt
Olje
Salt
Pepper
Aluminiumsfolie
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk et steketermometer! For medium stekt kjøtt, stek kjøttet til kjernetemperaturen når 68 grader.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og brun kjøttet på alle sider, til det har fått en fin stekeskorpe. Ha kjøttet over i en ildfast form, og stek formen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Kutt brokkoliene i buketter, og skrell og kutt stilkene i skiver. Kok brokkoliene i lettsaltet vann i ca. 10 minutter, eller til de er helt møre.
Skrell gulrøttene og kutt dem i små staver. Fjern den harde delen nederst på hver asparges.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek gulrøttene og aspargesene i 2-3 minutter.
Hell vannet av brokkolibukettene, og kjør dem til en jevn puré med en stavmikser eller i en blender. Smak til med salt og pepper.
La gjerne kjøttet hvile i 10-15 minutter, innpakket i aluminiumsfolie, før du skjærer det i skiver. Server med brokkolipuréen og de stekte grønnsakene.
Vel bekomme!