Grønn wok med sprøbakt torsk og limedressing
Roede

Grønn wok med sprøbakt torsk og limedressing

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Purreløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Sukkererter
1 pakke
Brokkoli
1 stk
Squash
1 stk
Avokado
1 stk
Sprøbakt torsk
2 pakke
Lime
1 stk
Kesam
1 beger
(Melk, Laktose)
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket chili i limedressingen for spicy smak.

Skyll purreløken og kutt den i skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Kutt sukkerertene, brokkolien og squashen i mindre biter. Del avokadoen i to, fjern stenen, og skrap ut avokadokjøttet med en skje. Kutt avokadokjøttet i skiver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek torsken i ca. 4 minutter på hver side, og legg den til side på en tallerken.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp igjen til høy varme. Stek purreløken, hvitløken, sukkerertene, brokkolien og squashen i ca. 5 minutter.
Ta stekepannen av platen, og vend inn avokadoskivene. 
Riv skallet på limen (kun det grønne) på et rivjern. Vend limeskallet og saften fra limen inn i kesamen, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!