Indisk Butter Chicken med ris, aspargesbønner og paprika

Indisk Butter Chicken med ris, aspargesbønner og paprika

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Basmatiris
    250 g
    Skivet kyllingfilet
    450 g
    Butter chicken-paste
    1 glass
    Gul løk
    1 stk
    Tomater
    2 stk
    Gul paprika
    2 stk
    Kikerter
    1 pakke
    Kokosmelk
    1 pakke
    Grønne bønner
    1 pakke
    Koriander
    1 bunt
    Olje
    Salt
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server med litt naturell yoghurt eller rømme.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Ha kyllingen i en bolle, og vend inn butter chicken-pasten. Tilpass gjerne mengden med butter chicken-paste hvis noen i familien ikke er glad i sterk mat. Bland godt, slik at kyllingen er helt dekket av marinaden. La kyllingen marineres frem til den skal stekes.
    Finhakk løken, og kutt tomatene i terninger. Rens paprikaene og kutt dem i tynne staver. Hell vannet av kikertene.
    Varm opp en stor stekegryte med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, eller til den har fått god farge. Ha i løken og kikertene, og stek videre til løken er blank.
    Ha kokosmelken i gryten med kyllingen, kok opp, og la det småkoke i ca. 5 minutter. Tilsett tomatterningene når det gjenstår ca. 2 minutter av koketiden. Smak til med salt og pepper.
    Varm opp en annen stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek aspargesbønnene og paprikastavene i ca. 3 minutter, eller til grønnsakene har fått litt farge. Krydre med salt og pepper.
    Grovhakk korianderen, og strø den over retten ved servering.
    Vel bekomme!