Indisk Butter Chicken med ris, aspargesbønner og paprika
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Basmatiris
250 g
Skivet kyllingfilet
450 g
Butter chicken-paste
1 glass
Gul løk
1 stk
Tomater
2 stk
Gul paprika
2 stk
Kikerter
1 pakke
Kokosmelk
1 pakke
Grønne bønner
1 pakke
Koriander
1 bunt
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server med litt naturell yoghurt eller rømme.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha kyllingen i en bolle, og vend inn butter chicken-pasten. Tilpass gjerne mengden med butter chicken-paste hvis noen i familien ikke er glad i sterk mat. Bland godt, slik at kyllingen er helt dekket av marinaden. La kyllingen marineres frem til den skal stekes.
Finhakk løken, og kutt tomatene i terninger. Rens paprikaene og kutt dem i tynne staver. Hell vannet av kikertene.
Varm opp en stor stekegryte med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, eller til den har fått god farge. Ha i løken og kikertene, og stek videre til løken er blank.
Ha kokosmelken i gryten med kyllingen, kok opp, og la det småkoke i ca. 5 minutter. Tilsett tomatterningene når det gjenstår ca. 2 minutter av koketiden. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en annen stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek aspargesbønnene og paprikastavene i ca. 3 minutter, eller til grønnsakene har fått litt farge. Krydre med salt og pepper.
Grovhakk korianderen, og strø den over retten ved servering.
Vel bekomme!