Fylt paprika med bulgur, valnøtter og vegansk ost, servert med sprø lompechips og vegansk rømme
Ny oppskrift
Under 45 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug·
- Gluten·
- Valnøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- salt
Bulgur
1/2 pakke
Grønnsaksbuljong
1/2 pakke
Ruccola
1/2 pakke
Valnøtter
1 pakke
Svarte bønner
1/2 pakke
Hakkede tomater
1/2 boks
Middelhavskrydder
1/2 pakke
Revet vegansk ost
1/2 pakke
Rød paprika
1 stk
Gul paprika
1 stk
Lomper
1/2 pakke
Vegansk rømme
1/2 pakke
Olivenolje
Salt
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Pynt retten med friske urter og drypp over noen dråper god olivenolje ved servering.
Sett stekeovnen på 225 grader.
Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
Finhakk ruccolaen og valnøttene. Sil laken av bønnene og skyll dem i kaldt vann.
Bland sammen ruccolaen, valnøttene, bønnene, de hakkede tomatene, den ferdigkokte bulguren, middelhavskrydderet og halvparten av den revne osten.
Kutt paprikaene i to på langs, og rens innsiden av hver halvdel. Fyll paprikaene med fyllet, og legg dem på et stekebrett med bakepapir. Topp paprikaene med resten av osten, og stek dem i ovnen i ca. 20 minutter.
Pensle lompene med litt olivenolje og dryss over litt salt. Bruk gjerne flaksalt hvis du har. Del hver lompe i fire, og fordel lompebitene utover et stekebrett med bakepapir. Stek lompene i ovnen i 6-8 minutter. Snu og flytt litt på lompechipsene innimellom for et jevnere stekeresultat.
Server de fylte paprikaene med lompechipsene, og ha den veganske rømmen ved siden av.
Vel bekomme!