Kremet pasta med chorizo, purreløk, paprika og ruccola
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Fullkornspenne
400 g
Purreløk
1 stk
Rød paprika
2 stk
Chorizo
200 g
Sukkererter
1 pakke
Lett crème fraîche
1 pakke
Gran Biraghi
1 pakke
Ruccola
50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Er familien glad i hvitløk? Stek grønnsakene i punkt 4 sammen med litt presset hvitløk for ekstra smak!
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll purreløken godt og kutt den i strimler. Rens paprikaene og kutt dem i staver.
Skjær chorizoskivene i grove strimler. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek chorizostrimlene i ca. 2 minutter, til de er gylne. Tilsett purreløken, sukkerertene og paprikastavene, og stek videre i 3-4 minutter. Tilsett crème fraîchen og 2 dl vann, og gi det hele et oppkok.
Vend den ferdigkokte pastaen inn med grønnsakene fra punkt 3.
Ha ruccolaen og Gran Biraghi-osten i hver sin serveringsskål, og server disse til retten.
Vel bekomme!