Kremet pasta med chorizo, purreløk, paprika og ruccola

Kremet pasta med chorizo, purreløk, paprika og ruccola

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Fullkornspenne
400 g
(Gluten)
Purreløk
1 stk
Rød paprika
2 stk
Chorizo
200 g
Sukkererter
1 pakke
Lett crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Ruccola
50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Er familien glad i hvitløk? Stek grønnsakene i punkt 4 sammen med litt presset hvitløk for ekstra smak!

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll purreløken godt og kutt den i strimler. Rens paprikaene og kutt dem i staver.
Skjær chorizoskivene i grove strimler. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek chorizostrimlene i ca. 2 minutter, til de er gylne. Tilsett purreløken, sukkerertene og paprikastavene, og stek videre i 3-4 minutter. Tilsett crème fraîchen og 2 dl vann, og gi det hele et oppkok.
Vend den ferdigkokte pastaen inn med grønnsakene fra punkt 3.
Ha ruccolaen og Gran Biraghi-osten i hver sin serveringsskål, og server disse til retten.
Vel bekomme!