Lettsaltet torsk med bearnéssaus, kokte poteter og stekt grønnkål med reddiker og eple
Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Poteter
400 g
Grønnkål
1 pakke
Reddiker
1 pakke
Grønt eple
1 stk
Lettsaltet torskefilet
375 g
Bearnéssaus
1 pakke
Smør
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med litt finhakket persille.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Riv av bladene på grønnkålen. Grovhakk grønnkålbladene, kutt reddikene i skiver, og kutt eplet i terninger.
Fordel fisken i en ildfast form, og krydre den med pepper. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek grønnkålen og reddikene i 2-3 minutter. Ha i epleterningene, krydre med litt salt, og stek videre i 1-2 minutter.
Server med bearnéssausen (serveres kald).
Vel bekomme!