Plantenuggets med asiatisk nudelsalat, lime, peanøtter og chilimajones
Laktosefri
Vegetar

Plantenuggets med asiatisk nudelsalat

lime, peanøtter og chilimajones
Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Gulrot
1 stk
Rødløk
1 stk
Koriander
½ bunt
Finsnittet hodekål
150 g
Lime
½ stk
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Plantebaserte nuggets
300 g
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Koriander
½ bunt
Lime
½ stk
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
910 kcal
Fett:
42 g
Karbohydrater:
105 g
Protein:
29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Wok gjerne grønnsakene i litt olje før du vender de sammen med de kokte nudlene.

Kok nudlene som anvist på pakken. Skrell gulroten og rødløken, og skyll korianderen. Kutt rødløken i tynne strimler. Ha løken og kålen i en stor serveringsskål, og krydre med litt salt. Skvis over saften fra halve limen og kna det godt sammen. Kutt resten av limen i båter. Lag lange bånd av gulrøttene med en potetskreller eller ostehøvel, og grovhakk korianderen.  
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek nuggetsene i omtrent 3 minutter på hver side til de er gjennomvarme.  
Skyll de ferdigkokte nudlene raskt i litt kaldt vann, og vend dem sammen med kålen og løken i serveringsskålen. Vend så inn gulrotbåndene, korianderen og soya- og ingefærsausen.  
Topp nudelsalaten med plantenuggetsene, peanøttene, resten av korianderen og limebåtene. Server chilimajonesen til som dip.   
Vel bekomme!