Kyllinglårfilet med ovnsbakte urtepoteter og gresk salat med fetadressing
Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- melk
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Poteter
400 g
Urtemiks
1 pakke
Rød chili
1 stk
Fetaost
1 pakke
Gressløk
1 pakke
Rødløk
1 stk
Tomater
2 stk
Agurk
1 stk
Kyllinglårfilet
1 pakke
Olje
Olivenolje
Salt
Pepper
Melk
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Krydre kyllingen med ditt favorittkrydder!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt potetene i båter. Fordel potetbåtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn urtemiksen og litt olje, salt og pepper. Stek potetbåtene i ovnen i 20-25 minutter.
Finhakk ønsket mengde av chilien, og skjær fetaosten i terninger. Ha fetaosten og chilien i et litermål med ca. 1 dl melk og litt olivenolje og salt, og kjør det hele til en jevn dressing med en stavmikser.
Finhakk gressløken, og kutt rødløken i tynne skiver. Kutt tomatene og agurken i biter på ca. 3 x 3 cm. Bland tomatene, agurken og rødløken sammen i en serveringsskål, og vend inn halvparten av gressløken og litt olivenolje, salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter på hver side, og krydre den med salt og pepper.
Vend resten av gressløken inn med potetene før servering.
Vel bekomme!