Kyllinglårfilet med ovnsbakte urtepoteter og gresk salat med fetadressing

Kyllinglårfilet med ovnsbakte urtepoteter og gresk salat med fetadressing

Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • melk
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
400 g
Urtemiks
1 pakke
(Sulfitt)
Rød chili
1 stk
Fetaost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Gressløk
1 pakke
Rødløk
1 stk
Tomater
2 stk
Agurk
1 stk
Kyllinglårfilet
1 pakke
Olje
Olivenolje
Salt
Pepper
Melk
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Krydre kyllingen med ditt favorittkrydder!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt potetene i båter. Fordel potetbåtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn urtemiksen og litt olje, salt og pepper. Stek potetbåtene i ovnen i 20-25 minutter.
Finhakk ønsket mengde av chilien, og skjær fetaosten i terninger. Ha fetaosten og chilien i et litermål med ca. 1 dl melk og litt olivenolje og salt, og kjør det hele til en jevn dressing med en stavmikser.
Finhakk gressløken, og kutt rødløken i tynne skiver. Kutt tomatene og agurken i biter på ca. 3 x 3 cm. Bland tomatene, agurken og rødløken sammen i en serveringsskål, og vend inn halvparten av gressløken og litt olivenolje, salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter på hver side, og krydre den med salt og pepper.
Vend resten av gressløken inn med potetene før servering.
Vel bekomme!