Langefilet med bakte gulrøtter og dill- og eplesalat med pepperrot

Langefilet med bakte gulrøtter og dill- og eplesalat med pepperrot

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Langefilet
375 g
(Fisk)
Gulrøtter
600 g
Dill
1 pakke
Pepperrot
1 bit
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Sitron
1 stk
Grønt eple
1 stk
Grønnkål
1 pakke
Fiskekrydder
1 pakke
(Sennep)
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Spar litt av dillen til å toppe retten med.

Sett ovnen på 240 grader.
Skrell og kutt gulrøttene i to på langs og ha over på et stekebrett. Vend inn litt olje, salt og pepper og stek i ovnen i ca 20-25 minutter.
Skrell og riv pepperroten på et rivjern. Finhakk dillen og kutt eplet i terninger og bland sammen med pepperroten og lettrømmen. Smakt til med salt, pepper og saften fra sitronen.
Fjern den tykke stilken fra grønnkålen og kutt bladene i strimler.
Ha fisken i en ildfast form, krydre med fiskekrydderet og litt olivenolje og stek i ovnen i ca 10-12 minutter.
Varm opp en stekepanne til høy varme med litt olje. Stek grønnkålen i ca 2-3 minutter. Krydre med salt.
Vel bekomme!