Ravioli med syrlig bakt sopp og cherrytomater med serranoskinke chips
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- olivenolje
- pepper
- salt
Ravioli med fire oster
1 pakke
Steinsoppesto
1 glass
Gul paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Portobello
1 stk
Serranoskinke
1 pakke
Cherrytomater
250 g
Olivenolje
Salt
Pepper
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel serranoskinkene over en bakepapir og stek i ovnen på 180 grader i 5-6 minutter til du få chips.
Rens og kutt paprikaen i terninger, kutt rødløken og portobollesoppen i skiver. og ha over en ildfast form sammen med cherrytomatene. Ha bland sammen 4 ss olivenolje,1 ss hvinvitseddik eller vanlig mat eddik, salt og pepper. Og vend inn i grønnsakene, Bak i ovnen i 10 minutter.
Kok raviolien i 4 minutter. Sil av raviolien og vend inn steisoppestoen.
Vel bekomme!