Ravioli med syrlig bakt sopp og cherrytomater med serranoskinke chips

Ravioli med syrlig bakt sopp og cherrytomater med serranoskinke chips

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Ravioli med fire oster
1 pakke
(Gluten, Egg, Laktose)
Steinsoppesto
1 glass
(Melk, Laktose)
Gul paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Portobello
1 stk
Serranoskinke
1 pakke
Cherrytomater
250 g
Olivenolje
Salt
Pepper
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel serranoskinkene over en bakepapir og stek i ovnen på 180 grader i 5-6 minutter til du få chips.
Rens og kutt paprikaen i terninger, kutt rødløken og portobollesoppen i skiver. og ha over en ildfast form sammen med cherrytomatene. Ha bland sammen 4 ss olivenolje,1 ss hvinvitseddik eller vanlig mat eddik, salt og pepper. Og vend inn i grønnsakene, Bak i ovnen i 10 minutter.
Kok raviolien i 4 minutter. Sil av raviolien og vend inn steisoppestoen.
Vel bekomme!