Quinoa- og fetaostsalat med nanbrød, yoghurtdressing og bakte grønnsaker
Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Fetaost
1 pakke
Quinoa
1 pakke
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Vårløk
1 pakke
Cherrytomater
250 g
Gulrot
1 stk
Nanbrød
1 pakke
Yoghurt naturell
150 g
Tzatzikikrydder
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Fukt nanbrødet før steking.
Sett ovnen på 240 grader.
Skrell og kutt gulrøttene, paprikaen, squash og rødløk i grove biter. Kutt cherrytomatene i to og ha på et stekebrett sammen med de andre grønnsakene. Vend inn litt olje, salt og pepper og stek i ovnen i ca 15-18 minutter.
Bland sammen yoghurten, tzatzikikrydderet og smak til med litt salt.
Ha quinoaen i en stor blandebolle. Kutt fetaosten i terninger og finsnitt vårløken og bland sammen med quinoaen.
Bland de bakte grønnsakene inn i quinoablandingen og smak til med litt salt, pepper og olivenolje.
Stek nanbrødet i ovnen i ca 2-3 minutter. Kutt opp i biter før servering.
Vel bekomme!