Skinnstekt kylling med bakte cherrytomater- og aspargesbønner og sennepspoteter

Skinnstekt kylling med bakte cherrytomater- og aspargesbønner og sennepspoteter

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Kyllingfilet med skinn
380 g
Bakepapir (kan sløyfes)
Poteter
400 g
Rød chili
1 stk
Grønne bønner
1 pakke
Cherrytomater
250 g
Grov sennep
1 glass
(Sulfitt, Sennep)
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Solbærsennep
1 glass
(Sulfitt, Sennep)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn litt finhakket dill eller gressløk i potetene.

Sett ovnen på 220 grader.
Kok potetene i en kjele med vann i ca 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kutt chilien i to på langs, fjern frøene og finhakk den.Ha aspargesbønnene, chilien og cherrytomatene på et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper og stek i ovnen i ca 12-14 minutter.
Varm opp en stekepanne til høy varme med litt olje. Stek kyllingen i ca 4-5 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
Vend inn sennepen i potetene rett før servering.
Vel bekomme!