Ovnsbakt kyllingbryst med tomat og fersk mozzarella ost salat
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
Kyllingfilet med skinn
380 g
Fersk mozzarella
1 pakke
Tomat
3 stk
Ruccola
1 pakke
Rødløk
1 stk
Tagliatelle
1 pakke
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt balsamico over tomatsalaten.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Krydre til kyllingen med salt og pepper.og stek i 2 minutter på hver side. Ha det over en stekeplate eller ild fastform og bak i ovnen i 7-8 minutter.
Kutt mozzarellaen, rødløken og tomatene i skiver. Legg grønnsakene og mozzarellaen over stort fat lag på lag, ha så ruccolasalaten, salt,pepper olivenolje.
Kok pastaen som anvist på pakken, Sil av pastaen og vend inn i litt smør.
Vel bekomme!