Ovnsbakt kyllingbryst med tomat og fersk mozzarella ost salat

Ovnsbakt kyllingbryst med tomat og fersk mozzarella ost salat

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Kyllingfilet med skinn
380 g
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tomat
3 stk
Ruccola
1 pakke
Rødløk
1 stk
Tagliatelle
1 pakke
(Egg, Hvete)
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt balsamico over tomatsalaten.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Krydre til kyllingen med salt og pepper.og stek i 2 minutter på hver side. Ha det over en stekeplate eller ild fastform og bak i ovnen i 7-8 minutter.
Kutt mozzarellaen, rødløken og tomatene i skiver. Legg grønnsakene og mozzarellaen over stort fat lag på lag, ha så ruccolasalaten, salt,pepper olivenolje.
Kok pastaen som anvist på pakken, Sil av pastaen og vend inn i litt smør.
Vel bekomme!