Sei tempura med spicy coleslaw ertestappe og kokte poteter.

Sei tempura med spicy coleslaw ertestappe og kokte poteter.

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Majones
  • melk
  • pepper
  • salt
  • smør
Liste
Liste
Bilder
Tempurasei
1 pakke
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Finstrimlet kålrot
150 g
Majones
Chiliflak
1 pakke
Sitron
1 stk
Brokkoli
1 stk
Småpoteter
300 g
Grønne erter
150 g
Salt
Pepper
Melk
Smør
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også bake tempuraen i ovnen på 220 grader i 6-7 minutter.

Kok potetene i en kjele vid kjele i 20 minutter.
Kutt opp brokkolien i mindre buketter, skrell stilken og kutt i skiver.
Kok ertene i en liten kjele med 1/2 dl melk og 1 ss smør. Kok i 5-6 minutter, og kjør en stavmixer. smak til med salt og pepper.
Ha kålen i en skål sammen med 2 ss majonesen og chiliflakesen. krydre til med litt salt, pepper og litt sitron saft. Bland godt sammen og sett av til side.
Kok bukettene sammen med potetene i siste 5 minuttene.
Varm opp en stekepanne med litt olje. Stek tempuraen i 2-3 minutter på hver side.
Vel bekomme!