Korean stir-fried rice med villris, sortkål, speilegg og svinekjake
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Bygg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Mørkokt svinekjake
350 g
Villris
1 pakke
Gul løk
1 stk
Egg
2 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Svartkål
1 pakke
Rød chili
1 stk
Rød paprika
1 stk
Woksaus chop suey
1 pose
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp med frisk koriander.
Kok risen som anvist på pakken.
Finhakk løken, hvitløken, paprikaen og chilien. Kutt bladene av sortkålen i strimler.
Varm opp en stor stekepanne til høy varme med litt olje. Stek løk, hvitløk, paprikaen, sortkålen og chili i ca 2-3 minutter. Ha i den kokte risen og svinekjaken og stek videre i ca 3-4 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme med litt olje. Knekk eggene i pannen og stek i ca 2-3 minutter. Krydre med salt og pepper.
Vend inn chop suey-sausen i blandingen.
Vel bekomme!