Korean stir-fried rice med villris, sortkål, speilegg og svinekjake

Korean stir-fried rice med villris, sortkål, speilegg og svinekjake

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Mørkokt svinekjake
350 g
Villris
1 pakke
Gul løk
1 stk
Egg
2 stk
(Egg)
Kinesisk hvitløk
1 stk
Svartkål
1 pakke
Rød chili
1 stk
Rød paprika
1 stk
Woksaus chop suey
1 pose
(Soya, Sesamfrø, Bygg, Hvete)
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp med frisk koriander.

Kok risen som anvist på pakken.
Finhakk løken, hvitløken, paprikaen og chilien. Kutt bladene av sortkålen i strimler.
Varm opp en stor stekepanne til høy varme med litt olje. Stek løk, hvitløk, paprikaen, sortkålen og chili i ca 2-3 minutter. Ha i den kokte risen og svinekjaken og stek videre i ca 3-4 minutter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme med litt olje. Knekk eggene i pannen og stek i ca 2-3 minutter. Krydre med salt og pepper.
Vend inn chop suey-sausen i blandingen.
Vel bekomme!