Spinatlasagne med fersk pasta, cottage cheese og Gran Biraghi servert med salat
Ny oppskrift
Under 40 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Hvetemel
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- smør
Kinesisk hvitløk
1 stk
Gul løk
1 stk
Spinat
1 pakke
Helmelk
5 dl
Steinsoppesto
1 glass
Cottage cheese
1 beger
Gran Biraghi
1 pakke
Ferske pastaplater
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Salt
Pepper
Smør
Olje
Olivenolje
Hvetemel
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt fetaost og ristede pinjekjerner i salaten!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell hvitløken. Finhakk løken og hvitløken. Skyll spinaten i kaldt vann.
Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme. Stek løken og hvitløken i 1-2 minutter. Tilsett 2 spiseskjeer smør og rør til smøret har smeltet. Rør inn 2 spiseskjeer hvetemel, og spe på med 5 dl melk, litt og litt, under omrøring. Kok opp, og la det småkoke i 2-3 minutter. Vend inn steinsoppestoen, og smak til med salt og pepper.
Ha litt olje i bunnen av en ildfast form. Legg spinaten, bechamelsausen, cottage cheesen, Gran Biraghi-osten og pastaplatene lagvis i den ildfaste formen. Topp formen med mozzarellaen. Stek formen i ovnen i 15-20 minutter.
Kutt endene av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt bladene i grove biter. Kutt tomaten i terninger. Bland salaten og tomaten i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje og salt.
Vel bekomme!