Spinatlasagne med fersk pasta, cottage cheese og Gran Biraghi servert med salat

Spinatlasagne med fersk pasta, cottage cheese og Gran Biraghi servert med salat

Ny oppskrift
Under 40 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Kinesisk hvitløk
1 stk
Gul løk
1 stk
Spinat
1 pakke
Helmelk
5 dl
(Melk, Laktose)
Steinsoppesto
1 glass
(Melk, Laktose)
Cottage cheese
1 beger
(Melk, Laktose)
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Ferske pastaplater
1 pakke
(Egg, Hvete)
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Salt
Pepper
Smør
Olje
Olivenolje
Hvetemel
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt fetaost og ristede pinjekjerner i salaten!

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Skrell hvitløken. Finhakk løken og hvitløken. Skyll spinaten i kaldt vann. 
Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme. Stek løken og hvitløken i 1-2 minutter. Tilsett 2 spiseskjeer smør og rør til smøret har smeltet. Rør inn 2 spiseskjeer hvetemel, og spe på med 5 dl melk, litt og litt, under omrøring. Kok opp, og la det småkoke i 2-3 minutter. Vend inn steinsoppestoen, og smak til med salt og pepper.
Ha litt olje i bunnen av en ildfast form. Legg spinaten, bechamelsausen, cottage cheesen, Gran Biraghi-osten og pastaplatene lagvis i den ildfaste formen. Topp formen med mozzarellaen. Stek formen i ovnen i 15-20 minutter.
Kutt endene av hjertesalaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt bladene i grove biter. Kutt tomaten i terninger. Bland salaten og tomaten i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje og salt. 
Vel bekomme!