Laktosefri
Glutenfri
Pytt i panne med marinerte biffstrimler og grønnsaker, speilegg og revet pepperrot
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Squash
½ stk
Rød paprika
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Bakepotet
1 stk
Marinerte biffstrimler
250 g
Hvite bønner
½–1 pakke
Egg
2 stk
Pepperrot
1 bit
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 583 kcal
- Fett:
- 27 g
- Karbohydrater:
- 46 g
- Protein:
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis det blir trangt i stekepannen kan du ha grønnsakene og kjøttet over i en gryte, etterhvert som det er ferdigstekt.
Skyll squashen, og skyll og rens paprikaen. Skrell løken, og skyll eller skrell poteten. Grovhakk løken, og kutt poteten, paprikaen og squashen i omtrent 2x2 cm store terninger. Hell av laken, og skyll bønnene.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og potetterningene i 4–5 minutter, til det blir gyllent. Ha i squashen og paprikaen, og stek det hele videre i 3–4 minutter til, under omrøring, til potetene er møre. Ha grønnsakene over på et fat.
Varm opp stekepannen til høy varme, og ha i litt ny olje. Stek biffstrimlene i 3–4 minutter. Ha grønnsakene tilbake i stekepannen og vend inn de hvite bønnene. Stek det hele videre i to minutter til, og smak til med salt, pepper og litt soyasaus. La pannen stå på svak varme frem til servering.
Varm opp en ny stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek eggene i 1–2 minutter på hver side, eller etter eget ønske. Krydre med litt salt og pepper.
Server pytt i pannen med speileggene, og riv over pepperrot ved servering.
Vel bekomme!