Betasuppe med svineknoke servert med langbrød

Betasuppe med svineknoke servert med langbrød

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Kålrot
1 bit
Bakepotet
1 stk
Gulrøtter
400 g
Purreløk
1 stk
Svineknoke
1 stk
Oksebuljong
1 pakke
Langbrød av fullkorn
1 pakke
(Gluten)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med ferske urter!

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Skrell og kutt kålroten, bakepoteten og gulrøttene i terninger på ca. 2 x 2 cm. Skyll og kutt purreløken i strimler.
Varm opp en stor kjele med litt olje til høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 2-3 minutter. 
Ta kjøttet ut av posen, og hell kraften over i kjelen med grønnsakene. Tilsett 7 dl vann og oksebuljongen, og kok opp. 
Skjær kjøttet av benet på svineknoken, og skjær kjøttet i mindre biter. Ha kjøttet i kjelen med grønnsakene, og la det hele småkoke i 12-15 minutter. Smak til med salt og pepper. 
Varm langbrødene i ovnen i 2-3 minutter. 
Vel bekomme!