Betasuppe med svineknoke servert med langbrød
Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Kålrot
1 bit
Bakepotet
1 stk
Gulrøtter
400 g
Purreløk
1 stk
Svineknoke
1 stk
Oksebuljong
1 pakke
Langbrød av fullkorn
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med ferske urter!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt kålroten, bakepoteten og gulrøttene i terninger på ca. 2 x 2 cm. Skyll og kutt purreløken i strimler.
Varm opp en stor kjele med litt olje til høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 2 i 2-3 minutter.
Ta kjøttet ut av posen, og hell kraften over i kjelen med grønnsakene. Tilsett 7 dl vann og oksebuljongen, og kok opp.
Skjær kjøttet av benet på svineknoken, og skjær kjøttet i mindre biter. Ha kjøttet i kjelen med grønnsakene, og la det hele småkoke i 12-15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Varm langbrødene i ovnen i 2-3 minutter.
Vel bekomme!