Glutenfri
Fiskekaker med pesto og belugalinsesalat vendt i cæsardressing
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Belugalinser
125 g
Hjertesalat
2 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Cæsardressing
½–1 pakke
Fiskekaker
360 g
Basilikumpesto
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 702 kcal
- Fett:
- 39 g
- Karbohydrater:
- 48 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grill fiskekakene og hjertesalatene over direkte varme under lokk i omtrent 2 minutter på hver side. Løken kan stekes lett for en mildere smak.
Kok linsene som anvist på pakken. Skyll hjertesalatene og tomaten og skrell løken. Riv salatene i mindre biter, del tomaten i båter og rødløken i tynne skiver.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme og ha i litt olje. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side. Smør pestoen på fiskekakene før servering.
Sil vannet av de ferdigkokte linsene og skyll dem raskt i kaldt vann. Ha linsene, salaten, tomaten og løken i en stor bolle og vend inn dressingen. Krydre med salt og pepper. Server fiskekakene med salaten.
Vel bekomme!