Rask pasta bolognese med cherrytomatsalat, ruccola og lagret ost

Rask pasta bolognese med cherrytomatsalat, ruccola og lagret ost

3.86 (335)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Vann
Pasta
200 g
(Hvete)
Bolognesesaus
600 g
(Selleri)
Vann
½ dl
Ruccola
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Sjalottløk
1 stk
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
795 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
92 g
Protein:
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skyll løkskivene i kaldt vann hvis dere ønsker en mildere smak, eller server de ved siden av.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Hell bolognesesausen over i en vid kjele og skyll ut pakken med ½ dl vann.Rør i kjelen av og til så det ikke brenner seg i bunnen. 
 Skyll og tørk ruccolaen og tomatene. Del tomatene i to. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Ha tomatene, ruccolaen og løkskivene i en bolle og vend inn balsamicovinaigretten. 
 Sil av vannet fra den ferdigkokte pastaen og vend den sammen med bolognesesausen. Fordel pastaen i skåler og dryss over den revne osten og chiliflak etter eget ønske. Topp retten med tomatsalaten.   
Vel bekomme!