Vegetar
Indisk kikertgryte med kålsalat, nanbrød, peanøtter, koriander og raita
4.06 (85)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Peanøtter·
- Melk·
- Nøtter
Basisvarer:
Basmatiris
125 g
Indisk vegetargryte
600 g
Nanbrød
½–1 pakke
Koriander
1 bunt
Strimlet kålsalat
120 g
Raita
1 pakke
Peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1006 kcal
- Fett:
- 37 g
- Karbohydrater:
- 137 g
- Protein:
- 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på middels varme i 8–10 minutter.
Varm nanbrødene i ovnen i omtrent 3 minutter.
Skyll og tørk korianderen. Ha kålsalaten i en bolle og vend inn halvparten av raitaen. Topp retten med korianderen og peanøttene. Server kålsalaten og resten av raitaen til retten.
Vel bekomme!