Cajunkrydret kylling med perlecouscous, stekte grønnsaker og lett urtedressing

Cajunkrydret kylling med perlecouscous, stekte grønnsaker og lett urtedressing

4.23 (242)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Perlecouscous
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Vann
1 dl
Rød paprika
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Gul løk
½–1 stk
Urtedressing
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
557 kcal
Fett:
21 g
Karbohydrater:
55 g
Protein:
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland gjerne inn sjyen fra de stekte kyllingen i den ferdigkokte couscousen for enda mer smak.

Sett stekeovnen på 220 grader varmluft.
Tilbered couscousen som anvist på pakken.  
 Fordel kyllingen i en ildfast form og tilsett 1 dl vann. Stek kyllingen i ovnen i 15 minutter. 
 Skyll og rens paprikaen og squashen, og skrell løken. Kutt grønnsakene i jevnstore terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter.   
 Sil vannet av couscousen når den er ferdigkokt, og krydre med salt og pepper. Bland de stekte grønnsakene, grønnsaksbuljongen og couscousen sammen i en stor skål.
 Server grønnsakene, perlecouscousen og urtedressingen til kyllingen. God middag! 
Vel bekomme!