Cajunkrydret kylling med perlecouscous, stekte grønnsaker og lett urtedressing
4.23 (242)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Perlecouscous
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Vann
1 dl
Rød paprika
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Gul løk
½–1 stk
Urtedressing
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 557 kcal
- Fett:
- 21 g
- Karbohydrater:
- 55 g
- Protein:
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland gjerne inn sjyen fra de stekte kyllingen i den ferdigkokte couscousen for enda mer smak.
Sett stekeovnen på 220 grader varmluft.
Tilbered couscousen
som anvist på pakken.
Fordel kyllingen i en ildfast form og tilsett 1 dl vann. Stek kyllingen i ovnen i 15 minutter.
Skyll og rens paprikaen og squashen, og skrell løken. Kutt grønnsakene i jevnstore terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter.
Sil vannet av couscousen når den er ferdigkokt, og krydre med salt og pepper. Bland de stekte grønnsakene, grønnsaksbuljongen og couscousen sammen i en stor skål.
Server grønnsakene, perlecouscousen og urtedressingen til kyllingen. God middag!
Vel bekomme!