Fiskeburger med pastinakkfries og pepperrotdressing med eple og gressløk

Fiskeburger med pastinakkfries og pepperrotdressing med eple og gressløk

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Pastinakker
2 g
Lofotburgere med torsk og sei
250 g
(Fisk, Selleri, Sennep)
Pepperrot
1 bit
Gressløk
1 pakke
Grønt eple
1 stk
Lettrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Hamburgerbrød
2 stk
(Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt sitronsaft i dressingen for mer syrlig smak.

Sett stekeovnen på 230 grader. 
Skrell og kutt pastinakkene i staver på ca. 1 x 6 cm. Fordel pastinakkstavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 15-18 minutter. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskeburgerne i 3-4 minutter på hver side.
Skrell pepperroten og riv den på et rivjern. Finhakk gressløken og kutt eplet i terninger. Bland pepperroten, gressløken og eplet sammen med rømmen i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper. 
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2-3 minutter. 
Vel bekomme!