Fiskeburger med pastinakkfries og pepperrotdressing med eple og gressløk
Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Fisk·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Pastinakker
2 g
Lofotburgere med torsk og sei
250 g
Pepperrot
1 bit
Gressløk
1 pakke
Grønt eple
1 stk
Lettrømme
1 pakke
Hamburgerbrød
2 stk
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt sitronsaft i dressingen for mer syrlig smak.
Sett stekeovnen på 230 grader.
Skrell og kutt pastinakkene i staver på ca. 1 x 6 cm. Fordel pastinakkstavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 15-18 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskeburgerne i 3-4 minutter på hver side.
Skrell pepperroten og riv den på et rivjern. Finhakk gressløken og kutt eplet i terninger. Bland pepperroten, gressløken og eplet sammen med rømmen i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 2-3 minutter.
Vel bekomme!