Fiskekaker med gremolatakremet pastasalat, servert med friske reddiker og ruccola

Fiskekaker med gremolatakremet pastasalat, servert med friske reddiker og ruccola

Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • salt
Fullkornspenne
100 g
(Hvete)
Rød paprika
1 stk
Norsk eple
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Bladpersille
1 bunt
Sitronskall
1 stk
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Lettmajones
50 g
(Egg)
Reddiker
½–1 pakke
Ruccola
50 g
Sitron
½ stk
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
678 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
67 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ikke har stavmikser så kan hvitløken og persillen finhakkes og vendes sammen med resten av ingrediensene til dressingen.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Skyll og kutt paprikaen og eplet i terninger, og ha det over i en stor serveringsskål. 
Skrell og knus hvitløken. Skyll og plukk bladene av stilken på persillen. Skyll og finriv skallet (kun det gule) av sitronen. Ha hvitløken, bladene fra persillen, sitronskallet, yoghurten og majonesen i et litermål eller bolle, og kjør det hele sammen med en stavmikser, til en jevn dressing. Smak til med litt salt og saft fra sitronen.
Skyll og kutt reddikene i tynne skiver. Skyll ruccolaen. Ha reddikene og ruccolaen i en skål og bland inn resten av saften fra sitronen og litt olivenolje. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme. 
 Sil vannet av pastaen når den er ferdig kokt, og ha den over i skålen med paprikaen og eplet. Bland inn gremolatadressingen.
Server fiskekakene med pastasalaten og topp med reddikene og ruccolaen.
Vel bekomme!