Farfalle med steinsoppduftende fløtesaus, grønnkål og limebakt fennikel

Farfalle med steinsoppduftende fløtesaus, grønnkål og limebakt fennikel

3.78 (69)
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Fennikel
1 stk
Lime
1/2 stk
Minisjampinjong
100 g
Gul løk
1/2 stk
Havrematfløte
1 pakke
(Gluten)
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1/2 pakke
Farfalle
1 pakke
(Gluten)
Grønnkål
1 pakke
Olivenolje
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server litt skivet grovbrød med plantemargarin til retten!

Sett stekeovnen på 225 grader.
Kutt stilken av fennikelen, fjern de ytterste bladene og kutt fennikelen i fire omtrent like store båter. Legg båtene side om side i en ildfast form, drypp over litt olivenolje og saft fra limen, og krydre med salt og pepper. Bruk gjerne flaksalt og nykvernet pepper hvis du har. Stek fennikelbåtene i ovnen i ca. 30 minutter, eller til de er møre og litt gylne.
Grovhakk sjampinjongene og løken, og ha alt i en kjele. Tilsett havrematfløten, 1 dl vann, steinsoppulveret og grønnsaksbuljongen. Gi det hele et oppkok, og la det koke i ca. 15 minutter. Mos deretter blandingen til en jevn saus, enten med en stavmikser eller i en blender. Smak til med salt og pepper.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av pastaen når den er ferdigkokt. Bland pastaen sammen med soppsausen og grønnkålen, og server fennikelbåtene ved siden av. Håper det smaker!
Vel bekomme!