Hvit pizza med norsk brie, pære og honninglasert rødløk, servert med ruccolasalat
Vegetar

Hvit pizza med norsk brie, pære og honninglasert rødløk, servert med ruccolasalat

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Gulbete
1 stk
Pære
1 stk
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Kryddermiks med fennikel og pepper
1 pakke
(Sennep)
Brie
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Rødløk
1 stk
Honning
1 pakke
Sitron
1 stk
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
948 kcal
Fett:
43 g
Karbohydrater:
108 g
Protein:
32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server eventuelle rester av kryddermiksen til pizzaen.

Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft.
Skrell gulbeten og skyll pæren. Kutt gulbeten og pæren i så tynne skiver som mulig, gjerne med en mandolin. Kutt brien i tynne skiver. 
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha rødløken, honningen, saften fra sitronen og litt salt i en kjele på middels varme. Rør om av og til, til resten av retten er ferdig.
Fordel pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Smør lettrømmen utover pizzabunnene og krydre med salt og kryddermiksen. Fordel gulbete- og pæreskivene oppå. Stek pizzaene i ovnen i 7–10 minutter, eller til de har fått litt farge. Topp de ferdigstekte pizzaene med den honningglaserte rødløken og brien.  
Skyll og tørk ruccolaen. Ha den i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!