Marokkansk bowl med hummus, grillede grønnsaker, couscous og tomatsalat
Vegetar

Marokkansk bowl med hummus, grillede grønnsaker, couscous og tomatsalat

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Kikerter
1 pakke
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Oregano
1 pakke
Fullkornscouscous
125 g
(Hvete)
Cherrytomater
250 g
Fetaost
100 g
(Melk, Laktose)
Hummus
1 pakke
Kalamataoliven
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
813 kcal
Fett:
42 g
Karbohydrater:
76 g
Protein:
32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne inn litt olivenolje eller smør i den ferdigkokte couscousen.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
 Sil laken av kikertene, og skyll dem i kaldt vann. Skyll squashen og paprikaen. Kutt squashen i to, og så i skiver på langs. Rens og kutt paprikaen i strimler. Fordel kikertene, squashen og paprikaen utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn basilikum- og oreganokrydderet, litt olivenolje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 10–15 minutter.
 Tilbered couscousen som anvist på pakken.
 Skyll og kutt cherrytomatene i to. Smuldre fetaosten i en skål, og bland inn cherrytomatene. Krydre med salt og pepper. 
 Fordel couscousen i skåler og legg de grillede grønnsakene, tomatsalaten, hummusen og olivenene oppå. Topp gjerne bowlen med litt olivenolje ved servering.
Vel bekomme!