Laktosefri
Svinefilet med røkt chili, perlecouscous, stekte grønnsaker og curry- og mangodressing
4.06 (274)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Perlecouscous
125 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Rød paprika
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Filetstykke av svin
300 g
Røkt chilimix
½–1 pakke
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 599 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 59 g
- Protein:
- 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kjøttet kan kuttes i strimler eller tynne skiver og stekes sammen med grønnsakene hvis du heller vil det.
Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Skyll og rens paprikaen og squashen, og skrell løken. Kutt grønnsakene i jevnstore terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter. Ha grønnsakene over i en bolle, og hold dem varme.
Krydre kjøttet med det røkte chilikrydderet. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til middels høy varme, og ha i litt olje. Brun kjøttet raskt på alle sider, og skru ned varmen til middels. Legg på lokk. La kjøttet ligge og hvile i stekepannen i omtrent 4 minutter, eller til det er gjennomstekt.
Sil av vannet fra couscousen når den er ferdigkokt, og krydre med salt og pepper. Vend inn de stekte grønnsakene og buljongen.
Del kjøttet i to på langs. Server grønnsakene, perlecouscousen og curry- og mangodressingen til kjøttet.
Vel bekomme!