Svinefilet med røkt chili, perlecouscous, stekte grønnsaker og curry- og mangodressing
Laktosefri

Svinefilet med røkt chili, perlecouscous, stekte grønnsaker og curry- og mangodressing

4.06 (274)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Perlecouscous
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Rød paprika
½–1 stk
Squash
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Filetstykke av svin
300 g
Røkt chilimix
½–1 pakke
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
599 kcal
Fett:
20 g
Karbohydrater:
59 g
Protein:
45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kjøttet kan kuttes i strimler eller tynne skiver og stekes sammen med grønnsakene hvis du heller vil det.

 Tilbered couscousen som anvist på pakken.  
 Skyll og rens paprikaen og squashen, og skrell løken. Kutt grønnsakene i jevnstore terninger. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 5 minutter. Ha grønnsakene over i en bolle, og hold dem varme. 
 Krydre kjøttet med det røkte chilikrydderet. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til middels høy varme, og ha i litt olje. Brun kjøttet raskt på alle sider, og skru ned varmen til middels. Legg på lokk. La kjøttet ligge og hvile i stekepannen i omtrent 4 minutter, eller til det er gjennomstekt.  
 Sil av vannet fra couscousen når den er ferdigkokt, og krydre med salt og pepper. Vend inn de stekte grønnsakene og buljongen.   
 Del kjøttet i to på langs. Server grønnsakene, perlecouscousen og curry- og mangodressingen til kjøttet.
Vel bekomme!