Vegetar
Hvit pizza
med norsk brie, pære og honninglasert rødløk, servert med ruccolasalatNy oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- pepper
- salt
Gulbete
1 stk
Pære
1 stk
Pizzabunner
2 stk
Lettrømme
150 g
Kryddermiks med fennikel og pepper
1 pakke
Brie
½–1 pakke
Rødløk
1 stk
Honning
1 pakke
Sitron
1 stk
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 948 kcal
- Fett:
- 43 g
- Karbohydrater:
- 108 g
- Protein:
- 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server eventuelle rester av kryddermiksen til pizzaen.
Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft.
Skrell gulbeten og skyll pæren. Kutt gulbeten og pæren i så tynne skiver som mulig, gjerne med en mandolin. Kutt brien i tynne skiver.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha rødløken, honningen, saften fra sitronen og litt salt i en kjele på middels varme. Rør om av og til, til resten av retten er ferdig.
Fordel pizzabunnene utover stekebrett med bakepapir. Smør lettrømmen utover pizzabunnene og krydre med salt og kryddermiksen. Fordel gulbete- og pæreskivene oppå. Stek pizzaene i ovnen i 7–10 minutter, eller til de har fått litt farge. Topp de ferdigstekte pizzaene med den honningglaserte rødløken og brien.
Skyll og tørk ruccolaen. Ha den i en serveringsskål, og bland inn litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!