Crispy kylling med wokgrønnsaker, ris, nøtter og sweet chili-saus
4.09 (103)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Basmatiris
125 g
Crispy kylling
300 g
Wokmiks m/grønnkål
1 pakke
Nøttemiks
1 pakke
Sweet chili-saus
1 beger
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vent med å snu kyllingen til den har fått en ordentlig gyllen stekeskorpe for et sprøere resultat.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 4-5 minutter, eller til den er gjennomstekt og gyllen.
Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne med litt olje. Stek wokgrønnsakene i 3-4 minutter, og krydre dem med litt salt og pepper. Vend inn nøttemiksen mot slutten av steketiden.
Server kyllingen med risen, grønnsakene og sweet chili-sausen.
Vel bekomme!