Tempurasei med sesamstekte grønnsaker, ris, koriander og sweet chili-saus

Tempurasei med sesamstekte grønnsaker, ris, koriander og sweet chili-saus

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Grønne bønner
1 pakke
Pak choy
1 stk
Rødløk
1 stk
Jasminris
1 pakke
Tempurasei
1 pakke
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Koriander
1 bunt
Søt chilisaus
1 pakke
Olje
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Fisken kan stekes i ovnen i en ildfast form i 10-12 minutter på 220 grader.

Kutt endene av aspargesbønnene. Kutt pak choyen i grove biter og kutt rødløken i skiver.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek fisken i 3-4 minutter på hver side.
Varm opp en tørr stekepanne, og rist sesamfrøene i 1-2 minutter, til de har fått en gyllen farge. Ha sesamfrøene over på en tallerken. Ha litt olje i stekepannen, og varm den opp igjen til høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 1 i 2-3 minutter. Krydre med salt, og vend inn sesamfrøene mot slutten av steketiden.
Grovhakk korianderen. Topp retten med korianderen og server sweet chili-sausen ved siden av.
Vel bekomme!