Røkt kamstek og potetsalat med sennep og brokkoli
3.81 (124)
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Sennep
Basisvarer:
- Flytende honning
- olje
- pepper
- salt
Poteter
400 g
Brokkoli
1 stk
Rødløk
1 stk
Bladpersille
1 pakke
Grov sennep
1 glass
Røkt kamstek
350 g
Flytende honning
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn litt finhakket gressløk i potetsalaten.
Kutt potetene i biter på ca. 3 x 3 cm. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell og kutt stilken i skiver.
Kok potetbitene i 18-20 minutter. Kok brokkolien sammen med potetene de siste 3-4 minuttene av koketiden.
Finhakk rødløken og bladpersillen. Bland rødløken og halvparten av bladpersillen sammen med sennepen, 2 spiseskjeer flytende honning og litt salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek kamsteken i 2-3 minutter på hver side. Krydre med litt pepper.
Sil vannet av potetene og brokkolien, og vend inn sennepsblandingen fra punkt 3.
Strø resten av bladpersillen over retten ved servering.
Vel bekomme!