Quesadillas med bønnechili servert med vegansk rømme

Quesadillas med bønnechili servert med vegansk rømme

4.06 (110)
Under 45 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
Kinesisk hvitløk
1 stk
Gul løk
1/2 stk
Svarte bønner
1/2 pakke
Hvite bønner
1 pakke
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Hakkede tomater
1/2 boks
Three spice
1/2 pakke
Grønnsaksbuljong
1/2 pakke
Chiliflak
1/2 pakke
Revet vegansk ost
1/2 pakke
(Laktose)
Hvetetortillaer
1 pakke
(Hvete)
Vegansk rømme
1/2 pakke
(Gluten)
Salt
Bakepapir (kan sløyfes)
Olje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om det skulle bli rester, smaker quesadillaene like godt kalde dagen etter.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell hvitløken, og finhakk den og løken. Sil laken av bønnene, og skyll bønnene i kaldt vann. Grovhakk korianderen og kruspersillen.
Varm opp en stor kjele med litt olje til middels høy varme. Stek løken og hvitløken til løken er myk. Tilsett de hakkede tomatene, 1 dl vann, tacokrydderet, korianderen og kruspersillen, bønnene, grønnsaksbuljongen og ønsket mengde chiliflakes. La det hele småkoke uten lokk i ca. 15 minutter. Rør om innimellom. Smak til med salt.
Dekk et stekebrett med bakepapir. Legg to tortillas på brettet, og fordel over et lag med revet ost, så et lag med bønnechili, deretter enda litt ost, og til slutt en tortilla på toppen. Press quesadillaene lett sammen.
Stek quesadillaene i ovnen i 8-10 minutter, til de er litt gylne. Skjær de ferdigstekte quesadillaene i fire med en skarp kniv, og server med den veganske rømmen ved siden av.
Vel bekomme!