Koteletter med middelhavsgrønnsaker og crème fraîche med purreløk

Koteletter med middelhavsgrønnsaker og crème fraîche med purreløk

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Aubergine
1 stk
Squash
1 stk
Rødløk
1 stk
minimais
1 pakke
Cherrytomater
1 pakke
Sitron
1 stk
Bøkerøkte svinekoteletter
750 g
Basilikum og oregano
1 pose
Purreløk
1 stk
Lett crème fraîche
2 dl
(Melk, Laktose)
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server med fetaost og oliven!

Kutt auberginen, squashen og rødløken i skiver.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek auberginen, squashen og rødløken til løken er blank. Krydre med litt salt og pepper. Tilsett minimaisene og cherrytomatene, og stek videre i 2-3 minutter. Smak til med saft fra sitronen ved servering.
Krydre kotelettene med basilikum- og oreganokrydderet. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme, og stek kotelettene i ca. 3 minutter på hver side.
Finhakk purreløken. Bland purreløken sammen med crème fraîchen, og smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!