Jordskokksuppe med stekt grønnkål, belugalinser og eple
Vegetar

Jordskokksuppe med stekt grønnkål, belugalinser og eple

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Belugalinser
125 g
Jordskokksuppe
1 pakke
(Melk, Laktose)
Jordskokk
250 g
Norsk eple
1 stk
Grønnkål
100 g
Grove bagetter
1 pakke
(Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
Bladpersille
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1145 kcal
  • Fett: 51 g
  • Karbohydrater: 131 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek litt hvitløk med grønnsakene for ekstra god smak.

Varm opp stekovnen til 210 grader varmluft. 
 Tilbered belugalinsene som anvist på pakken.
 Varm opp suppen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
 Skrell og del jordskokkene i terninger. Skyll og kutt eplet i små terninger. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek jordskokkene i 2–3 minutter, eller til de har fått litt farge. Ha i grønnkålen og belugalinsene, og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend eplebitene inn i de ferdigstekte grønnsakene rett før servering. 
Tilbered bagettene som anvist på pakken. 
 Skyll og grovhakk persillen. Topp jordskokksuppen med de stekte grønnsakene og persillen.
God middag!