Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- bygg,
- havre,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Belugalinser
Belugalinser
125 g
Jordskokksuppe
Jordskokksuppe (Melk, Laktose)
1 pakke
Stekte grønnsaker
Jordskokk
250 g
Norsk eple
1 stk
Grønnkål
100 g
Bagetter
Grove bagetter (Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
1 pakke
Topping
Bladpersille
1 bunt
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1145 kcal
- Fett 51 g
- Karbohydrater 131 g
- Protein 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek litt hvitløk med grønnsakene for ekstra god smak.
- Varm opp stekovnen til 210 grader varmluft.
- Belugalinser: Tilbered belugalinsene som anvist på pakken.
- Jordskokksuppe: Varm opp suppen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
- Stekte grønnsaker: Skrell og del jordskokkene i terninger. Skyll og kutt eplet i små terninger. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek jordskokkene i 2–3 minutter, eller til de har fått litt farge. Ha i grønnkålen og belugalinsene, og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend eplebitene inn i de ferdigstekte grønnsakene rett før servering.
- Bagetter: Tilbered bagettene som anvist på pakken.
- Topping: Skyll og grovhakk persillen. Topp jordskokksuppen med de stekte grønnsakene og persillen.