15-20
Kyllingvinger i mild koreansk bbq saus, servert med villrismiks, høstcoleslaw og sesamfrø
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- egg,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- soyasaus
- salt
- pepper
Kyllingvinger
Konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue
650 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Villrismiks
Villrisblanding
125 g
Høstcoleslaw
Norsk eple
1 stk
Rødkål
200–300 g
Grønnkål
50 g
Lettmajones (Egg)
½–1 pakke
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss
Lime
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1134 kcal
- Fett 68 g
- Karbohydrater 81 g
- Protein 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Eplet kan grovrives på et rivjern. Rist sesamfrøene lett gylne i en tørr stekepanne for mer smak.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Kyllingvinger: Fordel kyllingvingene i en stor ildfast form, og stek de midt i ovnen i 15 minutter. Vend om på kyllingvingene og bland inn soya- og ingefærsausen etter omtrent 5 minutter, og stek videre i 10 minutter.
- Villrismiks: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Høstcoleslaw: Skyll og kutt eplene og rødkålen i tynne strimler (se tips). Bland sammen lettmajonesen, lettrømmen, steinsoppulveret og 1 ss soyasaus i en salatbolle. Vend inn eplet, rødkålen, grønnkålen. Smak til med salt og pepper. Topp coleslawen med sesamfrøene.
- Lime: Skyll og kutt limen i båter. Server limebåtene til retten.
- God middag!