Kyllingvinger i mild koreansk bbq saus, servert med villrismiks, høstcoleslaw og sesamfrø
15-20

Kyllingvinger i mild koreansk bbq saus, servert med villrismiks, høstcoleslaw og sesamfrø

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • soyasaus
  • salt
  • pepper

Kyllingvinger

konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue
Konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue
650 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke

Villrismiks

villrisblanding
Villrisblanding
125 g

Høstcoleslaw

norsk eple
Norsk eple
1 stk
rødkål
Rødkål
200–300 g
grønnkål
Grønnkål
50 g
lettmajones
Lettmajones (Egg)
½–1 pakke
lettrømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
 sopp-/porcinipulver
sopp-/porcinipulver
1 pakke
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss

Lime

lime
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1134 kcal
  • Fett 68 g
  • Karbohydrater 81 g
  • Protein 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Eplet kan grovrives på et rivjern. Rist sesamfrøene lett gylne i en tørr stekepanne for mer smak.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Kyllingvinger: Fordel kyllingvingene i en stor ildfast form, og stek de midt i ovnen i 15 minutter. Vend om på kyllingvingene og bland inn soya- og ingefærsausen etter omtrent 5 minutter, og stek videre i 10 minutter.
  3. Villrismiks: Tilbered risen som anvist på pakken.
  4. Høstcoleslaw: Skyll og kutt eplene og rødkålen i tynne strimler (se tips). Bland sammen lettmajonesen, lettrømmen, steinsoppulveret og 1 ss soyasaus i en salatbolle. Vend inn eplet, rødkålen, grønnkålen. Smak til med salt og pepper. Topp coleslawen med sesamfrøene. 
  5. Lime: Skyll og kutt limen i båter. Server limebåtene til retten. 
  6. God middag!