Ovnsbakt laks med blomkål, knutekål, reddiker og nøttesmør

Ovnsbakt laks med blomkål, knutekål, reddiker og nøttesmør

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Valnøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Blomkål
1 stk
Knutekål
1 stk
Reddiker
1 pakke
Valnøtter
1 pakke
(Valnøtter, Nøtter)
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Salt
Pepper
Smør
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Skvis litt sitronsaft over fisken ved servering.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok småpotetene i 15-20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
Del blomkålen i mindre buketter. Skrell knutekålen og kutt den i terninger. Fordel blomkålen, knutekålen og reddikene i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 7-8 minutter. 
Finhakk valnøttene. Smelt 4-5 ss smør i en kjele, og vend inn valnøttene. Smak til med salt og pepper. 
Ta grønnsakene fra punkt 3 ut av ovnen når de har stekt i 7-8 minutter, og legg fisken oppå grønnsakene. Hell over nøttesmøret, og stek formen videre i ovnen i 8-9 minutter, eller til fisken begynner å flake seg. 
Vel bekomme!