Ovnsbakt laks med blomkål, knutekål, reddiker og nøttesmør
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Valnøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- smør
Småpoteter
300 g
Blomkål
1 stk
Knutekål
1 stk
Reddiker
1 pakke
Valnøtter
1 pakke
Laksefilet
325 g
Salt
Pepper
Smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skvis litt sitronsaft over fisken ved servering.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok småpotetene i 15-20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Del blomkålen i mindre buketter. Skrell knutekålen og kutt den i terninger. Fordel blomkålen, knutekålen og reddikene i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 7-8 minutter.
Finhakk valnøttene. Smelt 4-5 ss smør i en kjele, og vend inn valnøttene. Smak til med salt og pepper.
Ta grønnsakene fra punkt 3 ut av ovnen når de har stekt i 7-8 minutter, og legg fisken oppå grønnsakene. Hell over nøttesmøret, og stek formen videre i ovnen i 8-9 minutter, eller til fisken begynner å flake seg.
Vel bekomme!