Kyllingwraps med friske grønnsaker, revet mozzarella og tomatsalsa

Kyllingwraps med friske grønnsaker, revet mozzarella og tomatsalsa

4.01 (158)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • olje
  • pepper
  • salt
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Strimlet kyllingfilet
350 g
Gremolatakrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Hvetetortillaer
1 pakke
(Hvete)
Tomatsalsa
1 beger
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Restaurantsalat
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek maisen i en tørr stekepanne i 3-4 minutter, til den er gyllen, for ekstra god smak.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt rødløken og paprikaen i terninger, og bland alt sammen i en serveringsskål. Hell vannet av maiskornene.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 4-5 minutter, eller til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med gremolatakrydderet og litt salt og pepper.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 4-5 minutter. 
Lag wraps av tortillaene fylt med kyllingen, maiskornene, tomatsalsaen, mozzarellaen, rødløken, paprikaen og restaurantsalaten. Håper det smaker!
Vel bekomme!