Kyllingwraps med friske grønnsaker, revet mozzarella og tomatsalsa
4.01 (158)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- pepper
- salt
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Strimlet kyllingfilet
350 g
Gremolatakrydder
1 pakke
Hvetetortillaer
1 pakke
Tomatsalsa
1 beger
Revet mozzarella
1 pakke
Restaurantsalat
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Aluminiumsfolie
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek maisen i en tørr stekepanne i 3-4 minutter, til den er gyllen, for ekstra god smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt rødløken og paprikaen i terninger, og bland alt sammen i en serveringsskål. Hell vannet av maiskornene.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 4-5 minutter, eller til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med gremolatakrydderet og litt salt og pepper.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 4-5 minutter.
Lag wraps av tortillaene fylt med kyllingen, maiskornene, tomatsalsaen, mozzarellaen, rødløken, paprikaen og restaurantsalaten. Håper det smaker!
Vel bekomme!