Hjemmelaget pizza med skinke, mais og salat
Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Gul løk
1 stk
Glutenfri pizzabunnmiks
1 pakke
Pizzasaus
1 pakke
Gran Biraghi
1 pakke
Maiskorn
1 pakke
Kokt skinke i strimler
150 g
Hjertesalat
1 stk
Olje
Olivenolje
Bakepapir (kan sløyfes)
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Eventuelle rester av pizzaen passer utmerket som lunsj dagen etter!
Sett stekeovnen på 225 grader.
Finhakk løken. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek løken i 2-3 minutter, til den er blank.
Tilbered pizzabunnmiksen som anvist på pakken, og bland inn 1 teskje salt. Det er ikke nødvendig å bruke kjøkkenmaskin.
Legg et ark bakepapir på en langpanne, og kjevle ut deigen på bakepapiret. Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen. Fordel så løken utover og topp med Gran Biraghi-osten. Hell laken av maisen og fordel skinken og maisen oppå osten. Stek pizzaen i ovnen i 18-20 minutter, eller til den har fått litt farge.
Skyll bladene fra hjertesalaten i kaldt vann, og kutt dem i grove biter. Ha salaten i en serverinsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Visste du at? Gran Biraghi er en smaksrik italiensk ost som lagres i 12-24 måneder og er naturlig laktosefri!
Vel bekomme!