Pannestekt torsk med bakte potetbåter og gulrøtter, stekt hodekål og bearnéssaus
4.04 (67)
Under 40 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Gulrøtter
400 g
Poteter
700 g
Hodekål
1 bit
Bearnéssaus
1 pakke
Torskefilet
675 g
Olje
Salt
Pepper
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek fisken i litt smør for ekstra god smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt gulrøttene i grove biter. Kutt potetene i båter. Ha gulrøttene og potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 25-30 minutter, eller til grønnsakene er gjennomstekte.
Kutt hodekålen i tynne strimler. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek hodekålen i ca. 3 minutter, og krydre med salt og pepper. Hold kålen varm frem til servering.
Ha bearnéssausen i en kjele og gi den et lite oppkok. La sausen stå på lav varme frem til servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Vel bekomme!