Kokoskremet currygryte med sei, squash og paprika servert med ris
3.71 (72)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
150 g
Rødløk
1 stk
Vårløk
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Seifilet
375 g
Grønn currypaste
1 pakke
Kokosmelk
1 pakke
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek currypasten i et lite minutt før du tilsetter kokosmelken for mer smak.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt rødløken, vårløken, paprikaen og squashen i grove biter. Skjær fisken i grove biter.
Varm opp en wokpanne eller en vid stekepanne med litt olje til middels høy varme. Ha currypasten og kokosmelken i pannen, bland godt, og gi blandingen et raskt oppkok.
Ha grønnsakene fra punkt 2 i currysausen, og la det koke i 4-5 minutter. Tilsett deretter fiskebitene, skru ned varmen, og la det hele trekke under lokk i 5-6 minutter. Smak til med salt og pepper før servering.
Vel bekomme!