Kinesiske pannekaker med svinekjake, friske grønnsaker og hoisinsaus
4.12 (127)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soya
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- olje
- pepper
- salt
Svinekjake
1 pakke
Minipurreløk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Koriander
1 bunt
Agurk
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Hoisinsaus
1 pakke
Kinesiske pannekaker
1 pakke
Salt
Pepper
Aluminiumsfolie
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan varme pannekakene én og én i en tørr stekepanne i noen sekunder i stedet for å varme dem i ovnen.
Sett stekeovnen på 190 grader.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek svinekjaken, inkludert kraften, i ca. 10 minutter. Bruk deretter to gafler til å rive kjøttet i mindre biter. Krydre med salt og pepper.
Snitt minipurreløken i to på langs, og skyll den godt i kaldt vann. Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene i kaldt vann. Finhakk korianderen og minipurreløken, og kutt salatbladene i strimler. Skrell agurken og gulrøttene. Kutt agurken i tynne staver, og riv gulrøttene på et rivjern. Ha de kuttede grønnsakene, de revne gulrøttene og hoisinsausen i separate skåler for servering.
Pakk de kinesiske pannekakene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4-5 minutter.
Fyll de kinesiske pannekakene med kjøttet, hoisinsausen og grønnsakene ved servering.
Fun fact! Hoisinsaus er en kinesisk saus som er laget av soyabønner, hvitløk, chili og krydder. Ordet hoisin er kinesisk for sjømat, selv om sausen vanligvis ikke inneholder ingredienser fra sjøen.
Vel bekomme!