Torskeform med tomatiserte grønnsaker servert med potetmos
3.69 (128)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
- smør
Banansjalottløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Rød paprika
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Pizzasaus
1 pakke
Torskefilet
375 g
Potetmos
500 g
Smør
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til potetmosen med litt finrevet eller malt muskatnøtt for ekstra god smak.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell banansjalottløken, og rens paprikaene. Kutt banansjalottløken og paprikaene i skiver. Skrell hvitløken og finhakk den, eller finriv den på et rivjern.
Fordel pizzasausen i bunnen av en ildfast form. Fordel grønnsakene fra punkt 2 oppå pizzasausen, og legg fiskestykkene oppå grønnsakene. Drypp over litt olivenolje, og krydre med litt salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 10 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Varm opp potetmosen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med salt og smør før servering.
Vel bekomme!