Torskeform med tomatiserte grønnsaker servert med potetmos

Torskeform med tomatiserte grønnsaker servert med potetmos

3.69 (128)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
  • smør
Banansjalottløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Rød paprika
1 stk
Kinesisk hvitløk
1 stk
Pizzasaus
1 pakke
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Potetmos
500 g
(Laktose)
Smør
Salt
Pepper
Olivenolje
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til potetmosen med litt finrevet eller malt muskatnøtt for ekstra god smak.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell banansjalottløken, og rens paprikaene. Kutt banansjalottløken og paprikaene i skiver. Skrell hvitløken og finhakk den, eller finriv den på et rivjern.
Fordel pizzasausen i bunnen av en ildfast form. Fordel grønnsakene fra punkt 2 oppå pizzasausen, og legg fiskestykkene oppå grønnsakene. Drypp over litt olivenolje, og krydre med litt salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 10 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Varm opp potetmosen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med salt og smør før servering.
Vel bekomme!