Hjemmelaget bolognese med spagetti og frisk salat
Ny oppskrift
Under 45 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gulrot
1 stk
Gul løk
1 stk
Glutenfri spagetti
1 pakke
Karbonadedeig
300 g
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Brokkoli
1/2 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek litt finhakket hvitløk med karbonadedeigen!
Skrell og riv gulroten på et rivjern. Finhakk løken.
Tilbered spagettien som anvist på pakken.
Varm opp en stor stekepanne eller en kjele med litt olje til høy varme. Stek karbonadedeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp karbonadedeigen med stekespaden, og tilsett løken og gulroten. Stek videre i 2-3 minutter, eller til karbonadedeigen er gjennomstekt. Tilsett basilikum og oregano-krydderet, buljongen og de hakkede tomatene. La sausen småkoke i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kutt brokkolien i buketter, og kok den sammen med spagettien de siste 1-2 minuttene av koketiden.
Tips! Er du av typen som har krydderurter i vinduskarmen? Da kan du drysse noen blader over retten som en siste, smakfull finish. Både frisk basilikum og oregano kan gjøre seg - du bestemmer!
Vel bekomme!