Hjemmelagde fiskepinner med wokede grønnsaker, sursøt saus og jasminris
Ny oppskrift
Under 45 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Egg
- olje
- pepper
- salt
Seifilet
375 g
Jasminris
150 g
Gulrot
1 stk
Glutenfri panering
1/2 pakke
Brokkoli
1/2 stk
Rødløk
1 stk
Sweet chili-saus
1 beger
Egg
1 stk
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek fiskepinnene i litt laktosefritt smør for ekstra god smak!
Ha paneringen på en tallerken, og visp sammen egget i en skål. Skjær fisken i fiskepinnebiter. Vend fiskebitene først i egget og deretter i paneringen. Legg fiskepinnene på en tallerken.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell gulroten, og kutt den i skiver. Kutt rødløken i båter, og kutt brokkolien i buketter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskepinnene i 4-5 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
Varm opp en annen stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 3 i ca. 5 minutter.
Server med chilisausen.
Tips! Bland dine yndlingskrydder inn med paneringen for en ekstra spennende smak. Du kan for eksempel lage en spicy variant med chili og kajennepepper til de voksne, og en mildere variant med basilikum og timian til barna - slå deg løs i krydderhylla!
Vel bekomme!