Sticky mangokylling med wokgrønnsaker og basmatiris
3.99 (124)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- salt
- smør
- soyasaus
Basmatiris
125 g
Skivet kyllingfilet
350 g
Mangopuré
1 boks
Chiliflak
1 pakke
Wokmiks m/grønnkål
1 pakke
Koriander
1 bunt
Salt
Soyasaus
Olje
Smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server retten med litt ristede sesamfrø eller grovhakkede peanøtter for ekstra spennende smak!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter. Tilsett 2 spiseskjeer soyasaus, mangopuréen, ønsket mengde chiliflakes og 1 spiseskje smør. Stek videre i 4-5 minutter, til sausen har kokt litt inn og tyknet.
Varm opp en stekepanne eller en vid kjele med litt olje til middels høy varme. Stek wokmiksen i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Finhakk korianderen og server den til retten.
Vel bekomme!