Sticky mangokylling med wokgrønnsaker og basmatiris

Sticky mangokylling med wokgrønnsaker og basmatiris

3.99 (124)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • salt
    • smør
    • soyasaus
    Basmatiris
    125 g
    Skivet kyllingfilet
    350 g
    Mangopuré
    1 boks
    Chiliflak
    1 pakke
    Wokmiks m/grønnkål
    1 pakke
    Koriander
    1 bunt
    Salt
    Soyasaus
    Olje
    Smør
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server retten med litt ristede sesamfrø eller grovhakkede peanøtter for ekstra spennende smak!

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 3-4 minutter. Tilsett 2 spiseskjeer soyasaus, mangopuréen, ønsket mengde chiliflakes og 1 spiseskje smør. Stek videre i 4-5 minutter, til sausen har kokt litt inn og tyknet.
    Varm opp en stekepanne eller en vid kjele med litt olje til middels høy varme. Stek wokmiksen i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.
    Finhakk korianderen og server den til retten.
    Vel bekomme!