Storfestrimler med drue- og vårløksalat, ponzusaus og risnudler

Storfestrimler med drue- og vårløksalat, ponzusaus og risnudler

Ny oppskrift
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Flytende honning
    • glutenfri soyasaus
    • olje
    • pepper
    • salt
    Agurk
    1 stk
    Vårløk
    1 pakke
    Storfestrimler
    300 g
    Risnudler
    150 g
    Koriander
    1/2 bunt
    Ingefær
    1/2 bit
    Rød chili
    1/2 stk
    Lime
    1 stk
    Røde druer
    1/4 pakke
    Olje
    Salt
    Pepper
    Glutenfri soyasaus
    1 dl
    Flytende honning
    2 ss
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server retten med litt nøtter.

    Sett en kjele med ca. 1 liter vann på kok.
    Skrell og finhakk ingefæren. Finhakk chilien og korianderen. Finriv skallet fra limen (kun det grønne) på et rivjern. Bland sammen 1 dl glutenfri soyasaus, 2 ss flytende honning, 1/2 dl vann, ingefæren, chilien, korianderen og limeskallet i en serveringsskål. Smak til med saften fra limen.
    Kutt agurken i terninger og kutt vårløken i skiver. Skyll druene i kaldt vann og kutt dem i to. Bland vårløken, agurken og druene sammen i en serveringsskål.
    Kok risnudlene i vannet fra punkt 1 i ca. 4 minutter.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Fordel storfestrimlene i pannen, og krydre dem med salt og pepper. La kjøttet ligge helt stille og stek i 1-2 minutter, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet, og stek videre i 1-2 minutter.
    Sil vannet av nudlene, og skyll dem i kaldt vann. Server nudlene med grønnsakene, storfestrimlene og ponzusausen.
    Vel bekomme!