Hjemmelaget bolognese med spagetti og frisk salat

Hjemmelaget bolognese med spagetti og frisk salat

Ny oppskrift
Under 45 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Gulrot
1 stk
Banansjalottløk
1 stk
Fullkornslinguine
1 pakke
(Gluten)
Karbonadedeig
300 g
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1/2 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Olje
Olivenolje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek litt finhakket hvitløk med karbonadedeigen for ekstra smak!

Skrell og riv gulroten på et rivjern. Skrell og finhakk banansjalottløken.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en stor stekepanne eller en kjele med litt olje til høy varme. Stek karbonadedeigen i ca. 1 minutt på hver side, slik at det dannes en stekeskorpe. Hakk opp karbonadedeigen med stekespaden, og tilsett løken og gulroten. Stek videre i 3-4 minutter, eller til karbonadedeigen er gjennomstekt. Tilsett basilikum og oregano-krydderet, halvparten av buljongen og de hakkede tomatene. La sausen småkoke i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.
Riv bladene av hjertesalaten, og skyll dem i kaldt vann. Kutt salaten i strimler og kutt paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og ha over litt olivenolje, salt og pepper.
Tips! Er du av typen som har krydderurter i vinduskarmen? Da kan du drysse noen blader over retten som en siste, smakfull finish. Både frisk basilikum og oregano kan gjøre seg - du bestemmer!
Vel bekomme!